16.9.10

Futbol sala

Hem tingut diversos entrenadors (Fèlix, Mingo, Dídac, Francesc), hem jugat amb altres equips (Trobada futbol femení a Sort, Campionat Pont de Suert, Balaguer i Pobla), i sobretot hi ha hagut molta rotació de jugadores...

Jo he deixat de jugar dos llargues temporades... Una perquè em van operar del menisc, i l'altre per la trencada del radi. D'altres ho han deixat perquè han tingut nens, perquè s'han passat a altres activitats, s'han cansat o han tingut alguna lesió (no necessàriament produïda pel futbol).

Durant la temporada que entrenem no falten els sopars, i quan fa bo anem a còrrer per les vernedes, algun dia hem anat al camp de gespa i fins i tot un dia vam anar a fer piragua al canal de l'Escola de Piragüisme.


Ara començarem una nova temporada i som poques noies. L'any passat feiem físic la primera mitja hora, i desprès si hi havia gent desvagada pel poli els enganxàvem per fer una mica de partidet, però l'ideal seria ser sempre 10 persones entrenant! Ens ho passaríem molt millor i n'aprendriem més!

A veure si s'animen més noies!!!

Els dies d'entrenament són:
  • Dilluns de 20.00 a 21.15 hores
  • Dijous de 19.30 a 21.00 hores