27.5.08

Val la pena?

El riu baixa com diumenge al matí, o sigui, molt ple. Hi ha molts troncs encallats a les vores, no hi ha contres i la corrent és fortíssima.

Tot i així algunes empreses de la comarca, no sé si totes, s'atreveixen a fer baixades amb nens i clients. Ara mateix no baixen troncs, però el nivell no és adequat per baixar gent que coneix el riu. Em sembla molt bé, i segur que molt divertit, que els guies facin les seves baixadetes amb barca, amb piragua o amb hidro, però no amb clients!

Val la pena jugar-se-la? Els hi ve de les peles que fan aquests dies així? Hi ha coses que no les entenc.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que aquest es el nivell optim per practicar el descens pel noguera,als nostres temps,ere l´únic alicient que tenie fer rafting,una bona primavera i molt molta aigua.tú portes molts anys aqui al pallars i saps que cuan la epoca de aventur,el riu d´aquesta primavera ere el normal de cada any,el anormal,es el que ha passat els darres cinc anys.

OLGA ha dit...

Si, i tant, plovia molt i el nivell a la primavera era alt i sostingut durant bastants dies.

Però en aquests moments les vores del riu encara estan molt brutes, segueix ploient, i els barrancs baixen forts.

Ja deia que el nivell d'ara és perfecte pels guies. Era molt divertit baixar així, però penso que amb nens, no s'hauria de baixar, per molt que la part de dalt sigui molt més tranquil·la.

Ara durarà uns dies un bon nivell...Ara per aigua i desprès per desgel. Llàstima de no tenir el braç bé i de no estar en forma, perquè d'aquí a uns dies m'hi posaria amb l'hidro!