31.5.08

Què és aquest barbarisme?

Aquesta pregunta me la va fer un senyor gran que feva el turista per Sort allí davant del Telecentre. Van preguntar-me on era l'Arxiu Comarcal i em va preguntar això tot referint-se a l'estructura de formigó que hi ha entre el castell i el telecentre.

Li vaig explicar que era una futura biblioteca però que no hi treballaven. Aquella gent va quedar esgarrifada de veure aquella cosa en aquell lloc.

Ahir al Segre en parlaven, quina vergonya! Diu que no els donen l'ajut perquè fa 5 anys que han de modificar una alçada al projecte i l'Ajuntament no ho fa... I moltes més coses que diu...

Aquest tema posa malalta. Primera que en el seu dia es van carregar tot el barri vell de Sort, deixant-ho fet un desastre. L'edifici del Consell Comarcal i la Biblioteca aquesta mai s'haguessin tingut de fer d'aquesta manera.
La futura biblioteca (o no...). És una de les fotos clàssiques que es presenten al Fotonyap. Aquesta foto és de la Mariona Canals.

L'edifici del Consell Comarcal. Sense comentaris.
Van fer malvendre les cases que hi havia en aquestes zones per a què?

En el seu moment van dir que si algú s'arreglava les cases que hi havia, calia deixar espai a la part del darrera i a la del davant, calia no pujar massa per deixar veure el Castell, amb lo qual les cases que hi havia es convertien en mini cases. Total que van fer vendre les cases que hi havia en aquella zona dient que s'havia de deixar lliure perquè es veiés el Castell. Un parell de persones van aguantar, i avui en dia encara hi tenen les runes. Al 2003 van començar a fer el mamotreto aquest i una vegada feta l'estructura mai més s'hi ha fet res. Bé, si, un parell de dies que plovia la brigada de l'Ajuntament hi va posar uns totxos, i prou!

Si realment no els donen els ajuts, se suposa que tornaran els terrenys que hi tenia la gent, no??? Si no, potser que la gent s'ajunti i facin algo, no?

Quina vergonya!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La vergüenza es que tu te permitas hablar de este tema cuando el mamotreto que nombras se comenzo a construir cuando tu marido formaba parte del equipo de gobierno que en su dia presento el gran proyecto de la biblioteca ,el Conssell Comarcal,la piscina municipal etc...que personas como el gilberto y servidora intentaron por todos los medios que no se realizarian pero como siempre no fuimos escuchados e incluso se nos tacho de locos y folloneros que no saben lo que hacen .El tu marido fue en sus listas y pedia el apoyo para realizar todas esas joyas arquitectonicas de la que muchos de los vecinos de Sort sienten vegüenza.Ahora que no tienen razon hay que apearse del carro porque no se puede defender lo indefendible .Tira la piedra y esconde la mano es tu lema ,porque no lo dijiste en su dia o no podias hacerlo por miedo a que tomaran sus represalias .....ahora no es momento de lamentaciones si no de comerlo con patatas.

Un saludo.

OLGA ha dit...

Ana, no discutiré amb tu, ja ho saps.