25.5.08

Aigua, aigua i més aigua

Tot i que diuen que hi ha molta sequera, ja fa dies que comento que al Pallars cau molta aigua. Està ploient com fa molts anys no feva. Ahir va parar unes hores, just el temps pel casament de la Vanesa i el Toni.

Aquesta nit ha anat ploient, i a estones bastant. Aquest matí el riu baixava molt gran. El nivell d'avui no és gens habitual i als que vivim prop del riu ens agrada estar una estona mirant-ho i comentar-ho.

La zona del Camp d'Eslàlom està totalment coberta. Si baixa una miqueta més gran s'endurà totes les branques acumulades a les vores.
A la zona del rulo de baix, davant del Sala, hi ha la plataforma de l'arribada del Camp d'Eslàlom engantxada a la cèl·lula. Les plataformes de l'esquerra encara aguanten.
La zona on s'assenta la gent a veure el rodeo està completament coberta. Caldrà tornar a refer-ho.
Els cartells estan molt a prop de l'aigua. El nivell dels cartells del Cafè i MRW és el mínim. Per sota d'aquests queda clar que no n'hi podem posar.
Hem anat a la presa. És espectacular.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Si no m'equivoco la plataforma que hi ha davant del Pey ja ha colat riu avall... Pot ser? També em fa patir que l'aigua no faci malbé i/o s'emporti les portes del camp d'eslàlom, clar que a veure qui és el xulo que es fica a l'aigua per retirar-les... :(

De tota manera penso que l'organisme que regula la conca, m'imagino que la Confederació Hidrogràfica de l'Ebre, hauria d'avisar amb prou temps de la pujada de les aigües per tal que es puguin retirar totes les infraestructures que sigui possible per evitar que es malmetin o que ocasionin danys, i m'imagino que no ho han fet pas...

OLGA ha dit...

Si, la plataforma de davant del Pey, que és la de l'arribada del Camp d'Slàlom, estava abaix aquest matí, al rulo, davant del Sala. Ara ja no sé cap on deu estar.

Jo suposo que és difícil de predir quan baixarà tant gran...Hi ha molts factors que hi juguen.

Si el camp d'slàlom està ben recollit no hi ha problema. Si les portes estan totes al costat de casa Xocolate, tot va bé. El problema està quan n'hi ha alguna que queda el mig. Llavors toca a l'aigua i els cables corren perill.

I en quan a les plataformes, m'imagino que s'hauria de fer una inversió molt gran per a tenir una infraestructura que aguantés tot això... Però bé jo no sóc la tècnica d'això...