31.7.11

Adéu Nottinghamshire

Demà serà l'últim dia d'estar a Nottingham. Primer 4 dies a la ciutat i 10 al càmping. La zona no mata, però hem estat prou bé. El càmping ha resultat ser barat i estar prou bé. S'omple els caps de setmana però entre setmana és molt tranquil, si és que la gent que hi ha no organitza cap follón. De les 10 nits sol vam tenir follón una.

Al principi el caos de carrers, carreteres i rotondes. Però amb tots aquests dies i gràcies a un “atlas” de Nottinghamshire ja sabem moure'ns prou bé.

No hem vist massa llocs, en prou feines ens hem mogut del National Water Sports Center, West Bridgford, Gamston i Beeston. El més lluny que hem anat és al Decathlon pel nord i avui a Conkers pel sud. Gràcies a la biblio de West Brigford ens hem pogut connectar de dilluns a dissabte, i ens alimentat comprant a Morrisons.

L'Ian s'ha fet un fart de remar. Ha conegut nois de la seua edat i al Pringle. Avui ha esmorzat el premi que li va donar per haver guanyat una de les competis que van fer ahir. L'Hug també hi ha pogut fer alguna activitat. Decididament el National Water Sports Center és un muntatge bestial. Cal veure-ho.

Una madalena del Mc Donalds! El bol és últim model. No cal portar tantes coses al cotxe!
Nottinghamshire i voltants, és una zona totalment plana, no hi ha cap turonet. Fora de la ciutat tot són camps, alguna vaca, algun corder i cases...

Avui hem vist alguns Car Boots als pobles per on hem passat. Un munt de cotxes en una explanada i moltíssima gent. Finalment marxem sense viure-ho en directe.

Entenem una mica més el que ens diuen, tot i que quasi sempre entens el significat de la parrafada, però difícil entendre paraula per paraula. A més aquí les dos oo es pronuncien i, la u, u, la a o, i coses així... I a l'hora de parlar, evidentment em llenço més a parlar i intento fer-me entendre. Si no sé una paraula, faig una descripció fins que m'entenen. El vocabulari i els verbs que faig servir són molt limitats.

Doncs res... Demà ens despedirem de la Donna, el Carl, el Myles i el Harvey, que ens han ajudat i fet companyia tots aquests dies i continuarem el viatge.

Anem a un lloc més bonic, però amb més mal temps. Vaig consultar les previsions per triar destí, però penso que no tenim massa alternatives si ens volem moure, així que no puc triar massa. Sabem on estarem les dues properes nits. A partir d'allí ja veurem. Esperem alguns mails per acabar-nos de decidir.