6.9.09

Ullapool




(ara no puc penjar fotos perquè no tinc el lector de targetes a mà... així que pugui editaré i les penjaré. Avui penso que n'he fet alguna que no ha quedat malament).

El primer matí a Ullapool s'ha caracteritzat per la pluja, com per variar... Hem mirat de fer una excursió pel mar però m'han dit que el temps estava "so wet", o sigui que caldrà esperar a demà.
Hem agafat doncs el cotxe, i hem anat a voltar per aquí a prop. Hem anat fins a Rieff. El paisatge és diferent, i per fi hem vist i pogut fotografiar unes vaques peludes. Són ben curioses!

Hem estat pensant entre tots per quin dia passavem... d'entrada ens pensavem que era dilluns, però no! estem a diumenge!!! i ens hem quedat sense veure l'smokehouse, un lloc on fan salmó fumat. Ara que feia una olor! Qué bo havia de ser... Llàstima pq no el podrem provar!

Al migdia hem tornat a Ullapool. Hem comprat dinar (un pollastre tipus Fried Chicken) que estava "reduced" (0.50 cada 4 peces), sopar i esmorzar. A partir de llavors ja no ha plogut més i fins i tot hem vist el sol!!!!!

Esperem que demà hagi millorat el temps i poguem fer l'excursió en barco i veure foques, pufins i el que faci falta. Els nens en tenen moltíssimes ganes.