7.9.09

Ullapool - Carbisdale Castle (Culrain)

Notícia, notícia!!! Avui ens hem llevat amb sol!!! El cel no estava clar del tot però hem vist el sol, i el més important, hem pogut veure el paisatge!
Hem fet un tros de carretera que haviem fet ahir, i la veritat és que era irreconeixible. Seria un gust poder refer el viatge amb sol.
Al matí hem trucat al de l'excursió en barco per veure foques, puffins i demès, però resulta que el temps avui era massa ventós! I el vaixell gran tampoc funcionava!!! Total que ens hem quedat amb les ganes de fer-ho. Ens haurem de conformar amb una foca que hem vist des de l'alberg mentre esmorçavem, i veient com descarregaven crancs enormes.
Pel camí hem parat en un riu on hem vist salmons remontant un salt d'aigua. Impressionant!
Hem atravessat fins la costa est i que diferent que és! aqui hi ha platges, els pobles són més grans, més atapaïts. Hem vist conills, gavines i algun altre moixó que no sabria dir el nom. Amb els conills, que n'hi havia la tira i mitja, els nens s'ho han passat la mar de bé.

I per fi ha arribat el moment esperat. Hem arribat al castell. No sé cap si aquesta nit dormiran els nens... Només arribar ja han anat a l'habitació 210 que és on hi ha el fantasma... La porta estava oberta, tot i que hi ha un noi en aquesta habitació (haurà sigut el fantasma?). Primer ens han donat una habitació a la torre, però hi faltaven dos llits i ens han donat un altre amb un parell de lliteres. M'he deixat les claus a dintre de bones a primeres. Una vegada situats hem recorregut tot el castell i és flipant, la sala de tele, la d'escultures, la biblioteca, els passadissos... i té trossos de moqueta a quadres!


1 comentari:

Rosendo Manrique ha dit...

I a qui se li ha acudit, això del castell encantat?!? Com l'havíeu trobat?? O potser ho explicaves algun altre dia i m'ho he saltat...