6.9.09

Fort William (Glen Nevis) - Glenbrittle

Hem dormit super bé. Fins ara els llits són molt còmodes i no hem passat ni fred ni calor. Tot un gust! L'esmorzar ha estat bé i de patac hem començat a fer km. Hem anat fent alguna paradeta als parkings de la carretera per anar veient llacs i paisatges sempre verds i molls. En una de les parades ens hem trobat una escampada impressionant d'escultures fetes amb pedres tipus les que apareixen al camp d'eslàlom de tant en tant.
Hem passat a l'illa d'Skye per un pont força curiós i hem parat a Portree, on hem menjat un Fish&Chips perquè no sigui dit. L'Aleix i l'Hug han disfrutat d'allò més!!!

De tornada al cotxe hem sentit parlar català per segona vegada. Era una colla de parelles que anaven en una furgoneta. M'han recordat la colla dels meus pares.

L'alberg Glenbrittle està en un lloc increïble. Hem vist vaques de les peludes (encara no he pogut fer cap foto, però) i corders, però de cara blanca. Fan cara de conill, trobo.
A l'alberg hi trobem uns madrileños, que m'expliquen tota la ruta que han fet ells i em fan algunes recomanacions. Com que fan la ruta al revès ens va prou bé saber la seva experiència.

A Portree hem comprat menjar i és el primer dia que cuinem a l'alberg. És còmode i divertit, a partir d'ara suposo que ho farem cada dia. És una bona manera d'interactuar amb l'altra gent que hi ha a l'alberg, encara que no parlem massa, ens acabem entenent.
L'Hug vestint-se i el fantasma de l'Ian tirant-se al llit

1 comentari:

Núria Ramoneda ha dit...

La illa d'Skye em va semblar fantàstica, en tinc un record verd i humit, però d'una increïble vellesa.