5.9.09

Edinburgh-Fort William

Estic penjant aixo des d'un ordinador capat i sense accents i m'estic posant nerviosa... No puc penjar les fotos directament...

[Edito: des d'un bar, cafe, llibreria, restaurant, free-hotspot i no sé quantes coses més..., tot prenent-me una coca-cola de 200]

Avui pluja, des de que ens hem llevat fins que marxem a dormir...Hem anat tot xino xano des d'Edinburgh fins a Fort William.

Ens hem aclarit molt millor a l'hora de sortir de la ciutat tot i que com ahir ens hem trobat algunes "diversions".Pel camí hem parat a veure el castell d'Stirling.


Hi havia coses curioses de veure, i s'ho han passat prou be. L'alberg d'avui ens ha costat una mica de trobar tambe. Tot i que haviem agafat be la carretera no hem tingut prou paciencia i hem girat. Amb les indicacions del treballador d'una gasolinera hem tornat a provar-ho i aquesta vegada amb exit.La persona que ens ha rebut parlava catala , es de castello . Quan hem vist que ens contestava en catala ens hem posat super contents!!!!

Hem dinat al cotxe, a Glencoe i sopat a un fish and ships cutre de Fort William. Ja comenso a enyorar un plat de tabelles i patates!

1 comentari:

La lectora corrent ha dit...

Olga, en el carrer que puja al castell d'Edimburg, hi havia una cafeteria (tea house, més aviat; estava més baix que el nivell de carrer, calia baixar escales per entrar-hi), on feien uns pastissos casolans boníssims i l'amo parlava català! Havia viscut a la Costa Brava i havia après la nostra llengua.

Però qui sap si existirà la tea house i el senyor... Això era fa gairebé 20 anys!

No heu provat de menjar en algun pub? Anant amb mainada, però, cal buscar els que tinguin taules fora, perquè no hi poden entrar. Jo ho prefereixo a molts restaurants.