7.8.09

26 Setembre, trobada Aventur

Ei, fa molts anys, eh!!! A algunes de les "nenes" de llavors de l'oficina (Loli i Pepa) han tingut la pensada de fer una trobada d'Aventur. Estem passant la veu a tots els que vam treballar en aquella "macro" empresa.
Baixant l'illa d'esquena

N'hi ha que ens seguim veient pel carrer molt sovint, però em faria molta il·lusió veure a gent que fa molts i molts anys que no vec (que se n'ha fet del Bernat? i el Joan? i el Marco, i el Jean, i ... N'hi ha que ja no podrem veure perquè ja no hi són, però segur que també estaran presents (Enrique, Mundo, Albert...) i n'hi ha que segur que no venen perquè estan molt lluny (els peruanos que van marxar, encara que en queda una bona representació!)...

Un dels corders que va fer l'Alberto a Bahursos

Estarà bé reunir-nos tots: oficina, base, monitors, xofers, cuina, foto, socos, gerent, etc... Ja en tinc ganes...

Sé que hi ha algú que té relació amb Aventur i llegeix el bloc, i potser n'hi arriben d'altres... Així que si voleu venir, que espero que si, dieu-ho!!

Serà el dia 26 de setembre!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui, què tendres! Una colla de "pimpollos" i el femení que no sé com dir-lo perquè no quedi vulgar!! ;) A tu no et conec, hi ets en aquesta foto?? Situa't, please!
I deixo també enllaç al grup del Facebook, a veure si s'anima una mica... http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=129932515850

OLGA ha dit...

Je, je, si que hi sóc si... Entre el Mauri i el Quiri.

Jo no tinc Facebook encara... M'estic resistint perquè hi ha moltes coses que no m'agraden com funcionen, però tinc la sensació de que un dia d'aquests hi hauré d'entrar.

Anònim ha dit...

Ah, sí, ara sí que et veig! ;)))

Agus ha dit...

Que jovenets, quins anys aquells, jajajaja.

Una abraçada.

Cocos

OLGA ha dit...

He d'escanejar una foto que tinc amb tu, amb un grup d'hidros