10.2.09

A mida

He fet servir la felicitació que em va enviar la Marta per Nadal. M'estic fent el 2009 a la meua mida.

Divendres, si tot va bé, serà l'últim dia que treballi al Telecentre del Pallars Sobirà. I no perquè m'hagin fet fora, com m'han dit que se sent pel carrer, no! sinó perquè vull. És una decissió que he près jo soleta.

Des de que que treballo al Telecentre m'han vingut a buscar per altres feines diverses vegades, però la veritat és que en aquells moments m'interessava més estar allí que canviar. La feina del Telecentre m'agrada molt, la tinc molt a prop de casa i em permet aprendre coses cada dia.

Però per diverses raons, que no venen el cas, aquesta vegada he decidit acceptar una nova feina. És teletreball i això em crida molt. És un somni que tenia fa temps. Teletreballar, i a més si és en un projecte interessant, doncs perfecte. Teletreballaré per una empresa a mitja jornada, i seguiré fent webs, cursos i el que calgui, com sempre.

Per una banda em sap greu pel Telecentre, i fins i tot em sento algo culpable per abandonar-lo, però per l'altra estic molt contenta i il·lusionada amb el canvi.

A veure com anirà.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Et trobarem a faltar, però molta-molta-molta sort en aquesta nova etapa! :)))

Anònim ha dit...

Ostras!!, i tant si et trobaran a faltar. Pensa que tens un dinar pendent amb algunes associacions de dones eh?.
Molta sort en la teva nova feina.
:D

Marta
Associació de Dones de la Vall de Boí

Núria Ramoneda ha dit...

Molta sort en aquesta nova etapa! Segur que t'anirà molt bé!

Anònim ha dit...

molta sort i esperem que allà on vagis també puguem gaudir dels teus coneixements ;-)))
cesk

Anònim ha dit...

Quan prens una decisió tan meditada com segur que ho has fet, no tens que mirar endarrere. Molta sort en la nova feina que segur que la disfrutaràs molt i endavant!!! Loli.

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

Diuen que el teu últim dia al Telecentre a la Geganta li va aparèixer un "pantallazo blau" al seu portàtil i va proferir un "cagonlap..a" que es va sentir fins i tot a Tremp ;-)

Molta sort en la nova etapa!

Ara ens tocarà pujar a fer una altra entrevista...

OLGA ha dit...

Espera a pujar a fer l'entrevista quan hi hagi dinamitzador, que no sé quan serà!

Ah! i què sàpigues que aquests dies em toca anar a visitar alguns telecentres d'Òmnia i que tinc pensat copiar-te el sistema d'entrevistes :)