7.9.08

St Jean de Luz - Soustons

Ahir dissabte, desprès d'una llarga nit de pluja, vam esmorçar i recollir, vam despedir-nos de tots i vam tirar cap a Soustons. Pel camí vam passar per Baionne. Als nens els va cridar l'atenció la catedral.
A Anglet vam parar al Decathlon una estona. Plovia sense parar i haviem de fer temps. Abans d'arribar al camping vam parar al Lidl per comprar el menjar.
Vam fer tot el viatge per carretera i em va sobtar molt que els pobles estan tots junts. Sempre hi ha cases i casetes, cada una amb el seu jardí, i no saps mai quan acaba un poble i en comença un altre.
Ja al camping, el xalet i el camping en general,ens ha decepcionat una mica. El xalet no té res a veure amb el mobil home. És més gran però està molt mal dissenyat i la nevera és xica. Potser teniem d'haver agafat aquell que havíem triat en un principi: el xalet landais. Però com que no l'hem vist no ho sabrem.
Desprès de dinar, el temps estava fatal, però vam agafar el cotxe per anar a veure la platja. Va parar de ploure, feva molt vent i el mar feva molta por. Vam passar una bona estona jugant a les dunes, mirant les ones i fent fotos.