9.9.08

Soustons - Azur - Soustons

Aquest matí ha plogut bastant. Hem saltat del llit a les 8,15, hem esmorzat, agafat els neoprens i les tovalloles i cap a Soustons Plage. Feia un dia de gossos. Vent, onades molt trencades i pluja. Però l'aigua estava calenta i hem pogut practicar. Avui, com que tampoc m'he pogut aixecar m'he agafat dos llargs descansos en l'hora i mitja que dura la classe.
Hi havia un altre grup, de l'UCPA, que la majoria estava igual que jo. Però bueno... no és consol, però si no puc aixecar-me d'aquí a divendres no passa res...
Els nens segueixen la mar de bé. L'Hug i l'Ian han tingut taula més petita. A l'Hug li ha anat de conya i a l'Ian no tant. Però tots tres ho fan molt bé.
Hem dinat a les 12.30, i a les 13.30 hem anat a donar el tomb al llac. Hi ha hagut una estona que ha sortit el sol i l'hem aprofitat per caminar per la zona d'Azur. Hem trobat uns trossos de pa, i els nens s'han entretingut a donar-los-hi a uns ànecs que hi havia. Quan ja marxavem hem trobat la forma d'arribar al pontó que hi ha d'on es veu tot, o quasi bé tot, el llac.
La carretera de tornada és guai. Tota va per dins un bosc de pins i falguera. De fet al camping, al costat del nostre xalet, hi ha el mateix tipus de bosc.
Demà mirarem d'anar a l'étang Noir, que es veu que és molt maco, i segons el Julien, el nostre monitor hi ha molts ceps.