18.7.08

El matí de Catalunya Radio

Recollint els seus trastes desprès d'acabar el programa.

Al carrer hi havia gent que ha anat a despedir-se presencialment. Altres ho han fet al xat de la web.

Fa 5 minuts que s'ha acabat el Matí de Catalunya Radio. Em despertava, m'acompanyava els matins mentre treballava, i escoltava a deshores amb el podcast quan hi havia algo interessant. Què hi farem... ha durat 14 anys... Gràcies a tot l'equip.

A veure si dilluns m'agrada el Bon dia són les 8. Si no em passaré a la GUM FM directament.

1 comentari:

Fonda Farré ha dit...

Hola Olga,
de ben segur, dilluns, no sentiras el bon dia són les 8, ja que comença l'horari d'estiu de CATRADIO.
Ell, en Basses, marxe, juntament amb ell, marxen molts racons del seu programa, quina putada, torbaré molt a falta l'Alguna pregunta més, i dic trobaré, per que des del primer dia el seguía, no saps com m'alegrava els dematins que tenia alguna problema o havia passat alguna cosa dins la cuina. Les seves tertulies, molt interesants, la seva manera de postular-se davant els polítics, gairebé no hen queda de gent com ell, trobaré a falta la DISKOTECA, LAS SUITMASCÓ, ELS VIATGES A BAIX COST, bueno, podria estar fins no se cuan, ara el que més hem rebente, ha estat la manera que l'hi van plantejar la renovació els directius de la corporació Catalana. Una vergonya, llegueix el segre d'avui dissabte, 19/07/2008 al costat del sudoku, es, encara que la informació vinde d'aquest diari, la veritat que ell va explicar ahir per entena. Es va despedir si, pero crec que en algun lloc o altre el podrem arribar a trobar.

Basses, des de Baro, gràcies a tu i al teu equip per aquests 14 anys de informació, bon rollo, noticies i alguna que altra opinió teva desafortunada (que també hi han de ser), de veritat, gràcies per fer un programa teu i el teu equip, per tots els oients.

Ens veiem

Jaume