21.7.08

Ha acabat el ralli

Sí, ahir va acabar el 45è Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa. Jo no vaig conèixer el Ral·li dels principis, però n'he vist fotos. Abans venia molt estranger i el poble ho vivia en primera persona molt més que ara.

Recordo l'any que ho va organitzar No Limit, que no sé quin any debia ser, però fa molt... Desprès ho va organitzar Top Team, desprès l'Aleix, i els últims anys l'Associació Esportiva Pallars.

Les proves, les dates, la duració i el tipus de participants han anat canviant com tot en aquesta vida. N'hi ha però que no se n'han perdut quasi bé cap, com el palista Gerd Stock i l'àrbitre Gòmez Vidal.

Tot i que gent del poble m'ha comentat que no es veia ambient, aquest any hi ha hagut moltíssims participants. La majoria de proves han estat destinades als nens. I la veritat és que és un gust veure el riu ple de nens, les vores plenes d'entrenadors, pares i amics. Alguns dels participants d'aquests dies han arribat o arribaran a ser olímpics, però la majoria ho fan per passar-s'ho bé i de moment ho aconsegueixen. Organitzar-ho és esgotador, però quan veus que la gent disfruta penses que val la pena.


Si visites Flickr pots comentar les fotos