11.5.06

Política!!!!

No he escoltat les notícies des de fa molta estona, però m'han comentat que esquerra ja no està al govern. Em sap greu. El tracte que hem tingut amb alguns polítics ha estat molt bó. I sempre m'han donat la sensació de ser molt pencaires i tenir les idees molt clares.

Penso que tots aquests embolics polítics només fan que frenar projectes començats i totes les iniciatives que hi ha. S'hauria de buscar un altre sistema per portar el món en general!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una altra manera de portar el món?! Amb els avenços en tecnologies de la informació, confiaria que en un futur es vagi imposant la tendència de tenir cada cop més present l'opinió dels ciutadans del carrer, via enquestes electròniques, fòrums i similars, i no com ara, que sovint sembla que un cop han guanyat les eleccions, tenen carta verda per fer el que els dóni la gana...

SKAPS

OLGA ha dit...

Veus amb això de comptar els votants crec que Esquerra ha donat una lliçó. Els de davant van dir una cosa, però donada la opinió dels altres van canviar, la qual cosa em sembla molt coherent.

Anònim ha dit...

Ho és i no ho és, de coherent, perquè la directiva ja s'havia pronunciat abans pel vot en blanc o el "vot nul polític", que qui sap què coi devia ser... A mi m'hagués semblat més coherent consultar primer a les bases i pronunciar-se després. Tal com ha anat, em fa l'efecte que les bases han desautoritzat la directiva i que si aviat toqués congrés per escollir càrrecs directius, que em sembla que no és el cas, alguns ho tindrien difícil per mantenir el lloc...

Clar que, què sé jo, de política?! ;)

SKAPS