10.2.05

Depenents?

Aquest matí, mentre esperava al llit que fos l'hora d'aixecar-me pensava en lo molt depenents que ens estem tornant de la tecnologia...

A casa som cinc. Tenim 3 ordinadors instal·lats, un portàtil i un altre que està mig desmuntat i no sé què fer-ne, perquè pobret ja és una mica vell. El meu home i jo ens hi passem bastantes hores, per qüestions de feina bàsicament. Els nens per jugar, però també per fer algun que altre treball, per estudiar les taules de multiplicar i per buscar dibuixos per pintar.

A part d'això pràcticament tot depén de la llum. Si no hi ha llum, no ens hi veiem, tenim fred, no...

Evidentment això no vol dir que no sapiguem fer res si tot això ens falta. Una vegada a l'any intentem anar de càmping, i sense cap mena de comoditat, i ens ho passem molt bé, per exemple.

Però el dia a dia... Avui, no sé si té alguna relació, ens hem quedat sense adsl unes quantes hores... Doncs mira hem aprofitat per endreçar, que feia dies que ho havíem de fer. Perfecte! (Per cert els de Telefònica ja es passen en pocs dies em tingut talls d'adsl bastant importants...)

Res, que m'encantaria tenir una casa domotitzada, o sigui que encara més depenent!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això passa també a la feina. L'altre dia, el del tall d'ADSL, em sorprenia quan sentia cada quinze minuts algú o altre que cridava desesperat... «que no hi ha Internet?!?!» Avui dia fem servir Internet per tot, fins i tot de diccionari, per saber com s'escriuen les paraules!

Tanmateix, trobo que, en alguns aspectes, com ara el subministrament (o la manca d'ell), falta millorar. Depenem massa d'unes infrastructures, una xarxa de fil de coure, que, no ho oblidem, és molt antiga, en termes de quan es va col·locar i de com s'ha desenvolupat la tecnologia de transmissió de dades des d'aleshores.

Total, que paciència, tu, i que no s'acaba el món si no hi ha Internet! ;)