21.1.07

Cursa a Port-Ainé

L'Ian i l'Hug tenien cursa a Port-Ainé. Han corregut una vuitantena de nens dels clubs de Port del Comte, d'Espot, de Port-Ainé, i els de baqueira (CEVA, CAEI i Ainhoa Copos). Les pistes en si fan pena. Només hi ha neu artificial, i hi ha llocs amb moltíssimes pedres. És algo increïble.

A davant l'hotel, res de res. A la guarderia és tot herba.


No baixa aigua pel barranc


El Pic de L'Orri està ben pelat!


La vista cap a La Seu plena de boira.


La cursa s'ha fet a l'Estadi. Bastant apretat tot plegat.


Per anar a la cafeteria: un trekking.

I ara entra de nord. Nevarà a Baqueira, i aquí potser. Però desprès vindrà vent! Quina temporada!!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

soy una madre de los ochenta y tantos niños, y todos estan contentos, menos tu, todos tus comentazrios que leido siempre son negativos , sea del tema que sea, siempre te quejas de todo, ¿tu eres perfectas? que todo lo que hacen los demas lo encuentras mal ,hace dos meses que no nieva y por ello pienso que hicieron un gran esfuerzo por tener la pista en condiciones y la que da pena eres tu, estoy orgulosa de no ser como tu ,muchos padres felicitamos a la estación por el trabajo, eres la única que se queja de todo, si quieres nieve natural te vas a Canada.

OLGA ha dit...

Ui! Deus estar molt enfadada amb mi per posar aquest comentari!

En aquest post no he parlat en cap moment de l'estació. He dit que les pistes fan pena, igual que en fan les de Baqueira, i les de tot arreu, ja que no ha nevat gens ni mica! Evidentment que la gent de l'estació ha fet un gran esforç per mantenir el poc que hi ha, i que segur que s'han fet un fart de suar per poder posar els pals, ja ho sé.

Però el post no anava per aquí, ni molt menys!

En els últims posts he posat fotos de les muntanyes sense neu, comparatives entre setmanes diferents, vistes des de llocs diferents...

Espero poder penjar alguna foto amb força neu d'aquí pocs dies, tot i que em sembla que no serà possible, per culpa del vent, però ojalà!

Sento que et posis així!

Anònim ha dit...

Estoy totalmente de acuerdo con MADRE ANONIMA.Me parece que tendrias que hacertelo mirar,porque lo tuyo es muy GRAVE.Seguramente si tubieron o tubisteis que hacer trekking seria porque se lalieron de las pistas que estan innivadas.(por cierto en Canada tambien tienen nieve artificial) Y deduzco que tu no debes saber esquiar en nieve artificial y tampoco en la NATURAL.
No confundas el tocino con la velocidad,la competición ha salido ADELANTE aun habiendo niebla en la seu,poca hagua en el barranco res de res en el hotel,hierba en la guarderia y un tiempo de PUTA MADRE EN CANARIAS.
DEDUZCO QUE DEBES SER LA MUJER DE (RISTO)de operación triunfo.Por tus comentarios tan fuera de lugar.

OLGA ha dit...

Ja vec que és parlar amb la paret, ho sento!

He esquiat, he donat classe, els meus fills han après a esquiar allí, hi he passat moltíssimes hores i és una estació que m'agrada molt.

Ahir mateix, durant la cursa, parlava amb altres pares, i els deia que havíen de tornar quan hi hagués neu, que era una estació molt bonica, familiar i agradable.

No m'agrada parlar amb anónims, i que no escolten a més a més... Aquí acabo aquest fil.