16.8.11

Resum del viatge

Resumint el viatge. Les coses més pràctiques.

Pernoctes a Orléans (1 nit hotel low cost), Milton Keynes (2 nits hotel low cost), Nottingham (Beestford (4 nits couchsurfing), West Bridgford (12 nits càmping)), Rhyd-Ddu (2 nits alberg), Caerfai (2 nits càmping), Newgale (2 nits càmping), Llangennith (3 nits càmping), Béthune (1 nit hotel low cost) i Poitiers (2 nits hotel low cost).

Km: 4080 km de base... Hi falten els km's que hem fet perduts, els que hem fet per anar a comprar menjar i connectar-nos a Internet quan no en teníem al lloc que estàvem o per anar a visitar alguna cosa en particular.

Carreteres: A França, molta autopista i molts peatges i cars. A Anglaterra poca autopista i molt pocs peatges, i barats. La resta carreteres bones o carreteres super estretes (als parcs nacionals i zones més rurals).

Wifi: Els hotels low cost tenen wifi, els càmpings en general no, i si en tenen és caríssima. Les biblioteques si i és free! Mc Donalds té wifi (menys a l'autopista) però en general pocs endolls per connectar l'aparell.

Hotels Low cost: Els de França (Premiere Classe) els més barats, però habitacions més petites que el d'Anglaterra (Days Inn).

Càmpings: En general molt bé de preu (de 14 a 17 lliures tot), ben cuidats i bons serveis. Es respecten distàncies llargues entre tendes.

Grans superfícies: Hem comprat a Morrisons, Tesco, Asda, Lidl i Decathlon. La que més ens ha agradat Morrisons. Curiosa la forma de comprar a Argos. Les coses de càmping estan més barates que a Espanya diria. El menjar més o menys, però és clar el menjar és una mica diferent...



4 comentaris:

Pakiba ha dit...

Bon resum de les vacances,benvinguda de tornada.

Lectora corrent ha dit...

Ep! Que segons el mapa i algunes localitats que esmentes, heu estat també al país de Gal·les! No diguis a un gal·lès que el seu país és Anglaterra!

OLGA ha dit...

Si, si, Uk i Wales!!!

Aram ha dit...

Deu n'hi do, bon resum i bona experiència ho recordareu molt de temps, felicitats.