1.8.11

Dia de canvi

Avui hem fet el viatge cap a Wales. Havia de ser de 4 hores aproximadament, però s'ha convertit en un viatge llarg. Hem fet diverses parades: per comprar, per posar gasolina, per menjar, per preguntar... Ens ha costat molt trobar l'alberg, i és que ens guiàvem amb el que hem imprès del Google Maps al matí i no era del tot encertat! S'acosta el meu anniversari i crec que m'autorregalaré un GPS amb mapes de tot Europa. Segur que el que m'estalvio de diesel ja és el que costa l'aparell en qüestió.

La zona és preciosa... No he estat a Suïssa ni a Canadà, però no crec que tingui massa a envejar. Demà a veure si el temps es comporta i podem anar a caminar una mica i fer fotos, que pinta molt bé! Ara mateix posaré a carregar les bateries i tot.

Avui dormirem en un llit, amb llençols. Podrem estirar braços i cames! De moment l'Ian ja està dient que el matalàs és molt dur! Acostumat al blow bed!!!

A l'alberg hem trobat un noi escocés que viu a Bilbao. I la noia que hi havia fa una estona a recepció ens ha dit que la seua jefa parla català, que demà potser ve. Què bé! Pq de veritat que el que aquí parlen no s'entén gens de gens!