13.7.11

Comencem el viatge



Hem sortit tardet però finalment hem fet els primers 800 km del viatge. A Sort feva sol, però al port de la Bonaigua el temps s'ha liat i deu n'hi dó els km que ens ha plogut.

El matí ha sigut durillo, pluja i son. Però desprès ja està... A més fora de casa nostra es pot córrer una mica més i es nota.

Ara estem en un hotelillo de carretera, d'aquests baratillos, però que tenen lavabo i dutxa a l'habitació, tele amb canal +, parking tancat i wifi gratuït. Una habitació per tres per 38 eurillos! Ah, i el kayak, com no, dorm amb nosaltres!

En arribar m'he trobat amb 47 missatges. Feina per fer i matriculacions de la UOC pendents. Ho he enllestit pràcticament tot. Em queden un parell de coses, però demà serà un altre dia.

I ara hem pogut xatear amb l'Aleix petit i tot.
Bona nit!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és un Formula1?!? Jo hi vaig estar un parell de vegades a França i els trobo la monda, hi pots ficar tanta colla com vulguis a l'habitació pel mateix preu!! i recordo que la mantega de l'esmorzar era boníssima.... ;)

Núria Ramoneda ha dit...

Ei, molt bon viatge! Des de la Barcelona mullada d'avui espero que tingueu una ruta menys humida. Ja aniràs explicant...

Biblioteca INS Hug Roger III de Sort ha dit...

Bon viatge, Olga, Hug i Ian! Em feu una mica d'enveja, sana, això sí...

huebo ha dit...

Que monos... nosaltres hem tornat fa una miqueta... a veure si podem coincidir demà i xerrar, ja hem vist que l'aleix xic esta bene i totes les novetats... un petonet, a descansar...

Lectora corrent ha dit...

D'aquí a quatre dies ja tindràs amb qui compartir la conducció. Però ves a saber, potser aleshores ja no voldran viatjar amb la mare... Bon viatge!