23.7.11

Càmping


Ara feia dies i dies que no anàvem de càmping. Molts dies. I estic molt contenta de tornar-hi a estar. M'agrada viure una temporadeta en pocs recursos. És divertit i molt interessant enginyer-te-les per aconseguir-ho tot. Vius en un espai molt reduït, la tenda, però fora, tens molt de terreny. Portem un fogonet, una olla i una paella. Un set de picnic, amb 12 plats, 3 forquilles, 3 ganivets i 3 culleres. Una caixa plegable, un gibrell i un fregall.
No portàvem bols, però ens els hem fet amb els culs de les ampolles d'aigua buida.
No tenim escorredor, però amb la tapa del set de picnic també podem escòrrer.
Al mig del sostre de la tenda hi tenim un rotllo de paper de wc que tant ens serveix per aixugar la taula, com les mans, com per escriure ;) Pel lavabo no cal que ja n'hi ha.


No portem jocs, sols una pilota de rugby petita. Però això no significa avorrir-se. Amb troncs i la caixa plegable han fet una trampa pels corbs.

Amb les corretges d'estacar el kayak al cotxe, ara s'han fet un columpio i crec que ara estaven intentant fer una corda fluixa de circ. Avui amb dues ampolles de plàstic i la pilota ens ho hem passat la mar de bé. Juguen dues persones. Es posen un davant de l'altra, mirant-se, cada u amb una ampolla de plàstic plena d'aigua. El joc consisteix en tirar la pilota intentant derribar l'ampolla de l'altre i aconseguir que es buidi quant més millor. Si la pilota se'n va lluny podem còrrer i sacsejar l'ampolla de l'altre pq es buidi més ràpid. Això si, quan l'altre agafa la pilota diu prou! o stop! (aquí a anglaterra millor stop) i hem de parar. Guanya el qui aconsegueix buidar del tot l'ampolla de l'altre. Quan era petita m'hi passava hores jugant a això! Etc, etc, etc.
Això si, ens hem comprat l'scrabble en anglès, que així practiquem!