1.5.11

Periodisme o publireportatge

Jo crec que el senyor Javier Ricou no hauria d'haver titulat l'article que va sortir a La Vanguardia, el dimecres 13 d'abril d'aquest any així: 25 años de rafting: Negocio del río. Crec que hauria sigut més encertat algo tal com Publireportatge Rafting Llavorsí.

I és que en les tres planes en lloc s'esmenta Aventur. Tampoc Pallars Aventura, Yeti Emotions, Roc Roi, Top Team, Àssua Activa, Aiguaadicció, aquella de Montardit que ara mateix no recordo com es deia... Ho deu haver fet expressament o realment aquest "periodista" no ha investigat res de res? Potser és que a Internet hi ha poca informació sobre aquests anys i per tant és com si no hagués existit mai!

Perquè mira que entre xòfers, guies, oficina, socorristes, base, etc hi vam treballar un munt de persones, vam fer moltíssimes baixades i totes les altres activitats (hidrospeed, busbob, kayak, parapent, ponting, barrancs, btt, cavalls, tir amb arc, etc, etc, etc.)

En l'article s'anomena el Parc del Segre i diversos indrets per a fer activitats complementàries, però enlloc es parla del camp de regates ni de les competicions que s'organitzen al Pallars des de fa tants i tants anys, algunes d'elles amb repercussió mundial i que deu n'hi dó la gent que van portant...

Fa poc vam fer un sopar d'Aventur, i deu n'hi dó els que ens vam reunir, tot i haver passat un munt d'anys! I van crear un grup de Facebook! Hi ha fotos penjades i a les nostres cases tots tenim àlbums sencers de fotografies de l'època, quasi totes fetes per l'Alberto. De veritat que Aventur va existir, eh!
Tot exposat...

Segur que aquest logo li sona a molta gent

En aquella època a vegades també baixaven barques poc carregades. A Aventur la seguretat preventiva es treballava molt.


La història del rafting al Pallars és molt més que el que explica aquest article!