19.5.11

Kiko de Llessui

D'aquí a una estona enterraran a Kiko de Llessui.

El vaig conèixer quan tenia 10 anys, quan vam començar a esquiar amb l'escola. Ens estàvem a Can Massa. Un hotel ben agradable, si la gent es queixava de nosaltres, ell els deia, que què volien, que érem nens! Cada any ens organitzava el quinto de rigor. Sempre tenia algo a dir de cada número que sortia i ens ho passàvem super bé. Un any a una nena de la meua classe li va tocar una cabra, que se'n va endur cap a Barcelona!

Li encantava xerrar. Quan anaves al restaurant sempre te n'explicava alguna... Ara feia dies que no podia quasi bé parlar i pensava que ho devia passar fatal...

No res, que a tots ens tocarà un dia o altre.

2 comentaris:

Madieta ha dit...

Oh, no ho sabia! Quina pena :(
Per cert, que se m'ha ocorregut buscar si a algun lloc en deien alguna cosa, a la pàgina de Llessui per exemple... i quina vergonya de pàgina la de www.llessui.com... té una bona col.lecció de despropòsits, però per posar un exemple l'encapçalament de la secció de notícies diu "La comarca es rica en todo tipo de flora y fauna. [..] Entre otras especies podemos encontrar:", i llavors venen les "notícies", l'última és de 2007... Quin nyap!

OLGA ha dit...

Segurament aquesta web no l'ha fa ningú de Llessui ni ningú que hi tingui un interès especial. Segur que està feta per cobrar publicitat i prou. L'Avís Legal i la política de privacitat no funcionen tampoc. Pel mig hi deu haver http://computerwealthy.com/ segons he vist al codi font! Exemples de mal ús de la xarxa!