- Xips de patates amb Serrat Roi
- Coca d’escalivada amb Formatge de Gavàs
- Aleví de Truita de Riu amb vinagre de Merlot i Formatge Serrat de Casa Mateu
- Amanida de Xicoies amb Serrat del Triadó d’Herbes
- Xupa Xup de Tou dels Til.lers i Confitura de Tomata
- Carpaccio de vedella amb Formatge Fumat d’Altron
- Sopa de Ceba amb Tou de Casa Mateu
- Truitada de Carreretes i Formatge Tou dels Til.lers Roi
- Poltre amb Formatge de Tupí d’Altron
- Hamburguesa de vedella amb Loblau
- Girella amb salsa de Iogurt d’ovella de Casa Mateu
- Biquini de Xolís i Costa Negra
- Mel i mató d’Ainet de Cardós
- Filiberto amb Iogurt d’Ainet de Cardós
15.4.11
Fent saliva
De la mà dels catorze restaurants associats a “La Xicoia”, els hi presentem un menú llarg i extens al voltant dels formatges artesans pallaresos:
Etiquetes:
temps lliure
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
2 comentaris:
Merci per la recomanació!
Gràcias per els teus consells.
Publica un comentari a l'entrada