4.3.11

Un altre ubuntu

Fa un temps vam regalar-li un ordinador a la meva mare. Des de llavors fins ara ha funcionat amb windows, i estava farta de sentir-la dir que no sabia què fer quan se li obrien mil i una finestres, que li anava lent, que ja no li funcionava el so, que .... Tot dificultats.

Abans d'ahir li vam instal·lar l'ubuntu. A la primera va funcionar tot. Li vaig configurar el que necessita: el navegador amb la barra d'adreces d'interès personalitzada i l'skype per poder parlar amb els seus fills que estem repartits pel món.

A veure si va millor!

2 comentaris:

Alfons Expósito ha dit...

Doncs ja diràs, perquè m'interessa molt l'experiència amb Linux amb usuaris no avançats.
Quan treballava al telecentre normalment em trobava amb sorpreses bastant positives.

De fet, intento observar el comportament de la gent que està en la fase Windows o en la fase de transició, i sembla que les conductes es repeteixen bastant. I ara per fi ja puc respondre a l'eterna pregunta que et fan sobre Linux (si es tan bó, perquè no l'utilitza més gent?). Mandra, es diu mandra.

És molt graciós veure com algú inverteix desenes d'hores en cercar solucions per virus, o programes disgregats i plens de spyware per Windows. I quan es troben un problema en Ubuntu i han de googlejar 1 minut per resoldre'l comencen a dir que és tot molt difícil...

OLGA ha dit...

Doncs la veritat és que fins ara no ha tingut cap problema. No hi fa cap cosa complicada, o sigui que de moment perfecte!