13.12.10

WordCamp Spain'10

Dissabte vaig assistir a la WordCamp Spain'10. Una trobada que s'ha fet els últims 3 anys d'usuaris i desenvolupadors de Wordpress.

El nivell de les ponències en general no em va semblar massa alt. De fet alguna va esgotar el temps sense haver acabat la introducció com aquell qui diu.. I dues d'elles van ser en Anglès. Agafava més coses que hagués agafat fa un temps, però se me n'escapaven moltíssimes més... Hi he de posar remei en això urgentment!

Potser m'esperava intervencions més tècniques i no tant "propagandístiques". Però bé, he recollit molta informació que ara s'ha d'ampliar i aplicar quan calgui. Sóc molt novata en el tema i hi ha molt per saber. Així que tot és molt benvingut.

Una vegada més em vaig trobar en un entorn on la majoria de gent del públic anava amb els notebooks, Ipads i Iphones... Hi havia endolls per tot arreu, cosa que vaig trobar molt encertada i imprescindible avui en dia... En el Twitter s'hi anava comentant la jugada, fent servir el hashtag #wcs10. Ara que deu n'hi dó la gent que hi havia amb llibreta i boli!

Recull de presentacions:


Las fotos de la jornada de @cavalleto

Un resum de totes les twittejades. Aquesta eina no la coneixia i la trobo genial.

1 comentari:

Pakiba ha dit...

El saber no ocupa lugar , i aixó de aprendra es molt bó i enriqueix.