13.12.10

Shhh

Ja són casualitats... ja!
La setmana passada vaig anar a parar a una web amb navegació diferent molt diferent a l'habitual que es deia Motel Shhh, situat a Onda, prop del poble d'una amiga.
Dissabte a la nit, aquesta amiga, seguint una recomanació que va sortir a la revista Time Out, em va portar a un garito de Gràcia que, ves per on, també té el Shhh al seu nom. Es tracta de Shhh... no se lo digas a nadie (Vaig agafar una targeta i veig que no tenen web).

Resulta que fan el "millor" entrepà de Barcelona. I realment, no sé si és el millor, perquè evidentment no els he provat tots, però està boníssim i penso repetir! És un bar de porta petita, fosc i semi-sotarrat. De fet quan hi treus el cap no donaries ni un duro ;) Però val la pena entrar-hi!
1 Sssh… no se lo digas a nadie: PERNIL SALAT I XAMPINYONS
Òbviament, el capdamunt d’aquesta –subjectiva– classificació no podia correspondre a un entrepà qualsevol. Aquest combina força elements meritoris: el pa és perfecte, ben torrat, tots els components són de qualitat, la ració és escaient i la combinació de sabors ens satisfà d’allò més: bon pernil, xampinyons saltats, ceba toveta, un xic d’all i maionesa per amorosir. Se serveix calent i té un nom càlid: Fuego. De fet, els entrepans que se serveixen en aquest local de Gràcia –i les amanides, l’altre punt fort de l’oferta culinària, juntament amb els pastissos casolans–, tenen els noms dels elements (un altre exemple: el batejat amb el nom d’Aire conté ruca, salsa pesto i formatge de cabra). Això sí, cal menjar-los asseguts en butaques i pufs, en una ambientació etnicomoderna que evoca un món natural i de bon rotllo; un planeta utòpic que convidaria a menjar-se la vida a queixalades i on, de ben segur, regnarien uns entrepans com aquest. Definitivament, un secret per compartir.
4 €
Torrijos, 53 (Gràcia) Telf.: 93 566 28 93

3 comentaris:

Anònim ha dit...

nena, doncs hi aniré algun dia d'aquests, queda molt a prop de casa, però no el coneixia. Ja et diré el què!

OLGA ha dit...

Jo segur que hi tornaré... He llegit en algun lloc que cap dels negocis que hi ha hagut en aquest lloc havia durat gaire.. Espero que aquest duri una mica, almenys fins que pugui tornar a voltar per Bcn a la nit!

Pakiba ha dit...

Olga no el conec, pero segur que cuansevol dia aniré.

Besitos.