22.12.10

L'Escola en català, ara i sempre

De petita vaig estudiar a una escola catalana, l'Escola Nausica. Tot en català menys algunes coses puntuals. En aquella època no era corrent, però mira... I això que aquell encara era viu!

I ara... buf! sembla mentida que estiguem així! La xarxa està bastant revolucionada. El hashtag del twitter sembla ser que és #immersio. I aquest vespre han començat les mobilitzacions al carrer.

Demà l'Ara regala aquesta enganxina i proposen que tothom se la posi com a imatge del perfil del Facebook... Jo me la posaré a tot arreu!

5 comentaris:

In the squeezing of a lemon ha dit...

Jo no recordo classes en castellà, tret la de la Loli que, evidentment ho era perquè l'assignatura era llengua i literatura castellana.

OLGA ha dit...

I potser l'anglès en algún curs, no? Però para de comptar.... I quan passavem per davant el Menendez i cantaven el Cara el Sol.... Nosaltres de tot això, res de res...

Pakiba ha dit...

Olga jo no tantaba el Cara al Sol, pero aqui a Barcelona el catalá res de res.

Núria ha dit...

A Barcelona hi havia oasis durant la dictadura. L'escola del Bosc, l'escola del Mar o l'escola del Parc del Guinardó. Jo vaig estudiar en aquesta última i la meva mare també (és de l'any 43). Mai vaig sentir ni una paraula en castellà i la meva mare tampoc. A veure si jo, quan encara era viu aquell, ho vivia així i les escoles d'ara no podran.

OLGA ha dit...

Si! Al Nausica també hi van anar el meu pare i els seus 5 germans... i tb, català...