20.12.10

La Marató

Això de La Marató és impressionant.
Ahir la vaig anar seguint pràcticament tot el dia, fins que va acabar (que per cert penso que acaba massa tard!). La vaig anar veient a la tele, però també anava mirant el Twitter i el Facebook, de tant en tant.
Trobo que és un molt bon sistema per explicar moltes coses que en general no sabem, a part de la recaptació de fons per la investigació. Les explicacions dels especialistes, les representacions multimèdia i les simulacions fan que acabis entenent una miqueta més tot plegat.
I en tot això els testimonis, afectats i familiars, són importantíssims. Emociona pensar en ells, en tot el que han passat, passen i els queda per passar. Admirable les forces que treuen, de no se sap on, per tirar endavant, per viure el dia a dia de la millor forma possible. I la generositat que mostren en voler ajudar en la recaptació de diners per la investigació, tot i sabent que aquests diners, segurament, ja no serviran per ells mateixos. Tot plegat impressionant!

2 comentaris:

Pakiba ha dit...

Olga jo també la vaig seguir a trosos.Trobo molt bé tot el que es fa per la Marató i jo colaboro en lo que puc, pero aquet any lo que no he trobat bé a sigut que han posar un telefono del 905....... que et cobran molt per la trucada.

OLGA ha dit...

Pakiba, sempre ho pots fer per Internet. És molt fàcil i ràpid.