6.10.10

El Convidat

Ja he vist els tres programes d'El Convidat de l'Albert Om que han fet. Els de la Teresa Gimpera i el del Punset em van agradar moltíssim, el del Buenafuente i el del Bassas.... bé... 50 minuts distrets i una bona ocasió per anar descobrint coses de l'Albert (l'squash, el caminar per la muntanya, les seves destreses a la cuina, el dia exacte del seu cumple, el seu estat civil, els pèls blancs que té al pit... :D :D
Ho vaig seguint tot pel Facebook (culpa d'aquest programa que m'hi hagi posat!) i pel Twitter.
I aquest dilluns toca el cap de setmana del Xavi! Aquest migdia o matí, ha penjat els talls previs per anar fent boca... Ja hi han els primers comentaris, i és curiós veure les reaccions i el que diu la gent a priori. I com barregen les coses!!
Com diu l'Albert, al bloc del programa, el Xavi desperta molts sentiments i més que en despertarà, però el que no es pot negar és que és molt bo en marketing i disfruta com un nen!

5 comentaris:

Pakiba ha dit...

No he vist cap,per tant no puc comentarlo,supos-so que con dius estará bé.

Bona nit guapa.

Núria ha dit...

No me n'he perdut cap, els trobo molt bons. Per a mi, el millor el de la Teresa Gimpera i el del Buenafuente. El del Punset, potser el problema és que em vaig mig adormir i el del Bassas molt bé però n'esperava més. Dilluns pot ser molt interessant per la peculiaritat del personatge!

La lectora corrent ha dit...

El de la Gimpera em va agradar molt. Era fora quan va fer el de Punset i vull veure si hi ha manera de recuperar-lo pel web. Veient aquests programes no puc evitar comparar-los amb algunes coses que fan en altres canals quan les càmeres entre en la casa i la vida de personatges famosos. "Chapeau" per a TV3 i per a Albert Om.

Olga ha dit...

Una vegada ja els han emés per la tele els pengen al bloc del programa.
http://blogs.tv3.cat/elconvidat.php

La lectora corrent ha dit...

Anit vaig buscar en el blog del programa el de Punset. M'ha agradat molt. Una altra vegada hi destaquen la discreció, la tendresa i la tasca del "convidat", que es nota que no va més enllà d'on el "convidador" vol que vagi; la del càmera, que sap captar moments, espais, llums i ombres; i la del realitzador que és qui dóna el toc final perquè el producte sigui allò que veiem. A veure, aquesta nit, amb el viatge a Sort.