31.10.10

Conflictes

Darrerament les nits ja són fredes. Si fa sol i no fa vent, al carrer, al migdia, s'hi està molt bé. A comparació s'està més bé fora que dins a casa...

Demà comença novembre i se suposa que ja hauria d'anar posant la calefacció. De fet ja fa uns dies que tinc el dipòsit del gasoil preparat. Ara em falta omplir el circuit d'aigua i engegar la caldera (que ja veurem si me'n surto). A veure si venen els tècnics a fer la revisió anual aviat!

Però a casa tenim un problema. Jo vaig enfundada en tres jerseis i els meus fills van en pantaló curt i mànega curta. Sembla que no tinguin mai fred! Si poso la calefacció com aniran? Despullats tot l'hivern? Quin cas!

Ahir vaig fer foc per primer dia. Un gust estar estirat al sofà, amb els peus tapadets, mirant el Barça i el foc. Ara he d'organitzar la llenya... Poc a poc...

3 comentaris:

Pakiba ha dit...

Jo vaig tenirla que possá dies enradera, a la nit la casa estava freda, pero el meu net de 14 anys també va amb la samarreta i els pantalon de basquet per casa i diu que fa calor !!! deuan ser els "fugots" de la juventud.

Desde el sofá calenteta petonets.

Anònim ha dit...

Jo l'he posat avui, la calefacció cenral, tot i que els últims dies ja havia anat tirant de radiador....

Anònim ha dit...

I això em recorda també que el dissabte de la setmana passada, de nit, estava al Pavelló d'Esports pelant-me de fred amb un parell de persones més i a fora al carrer hi havia dues noies espatarrades a les plataformes d'skate que no portaven ni la meitat d'abric que nosaltres... no sé com s'ho feien!! ;)