21.3.10

Temporada acabada

Si, encara hi ha molta neu, i si tot va normal, encara ha de nevar més. Però les temperatures d'ara ja no permeten que la neu estigui en condicions òptimes i la veritat és que ja canviem de xip. Els nens ja han començat a competir en piragua, tenen entrenaments i concentracions, i jo ja he tret la moto i començarà una bona època per fer fotos.

De totes maneres aquesta ha estat una de les millors temporades de fa anys. Apuntar-me al curs dels diumenges de l'AEP va ser una molt bona idea! Al principi em feia mal l'esquena, desprès el genoll, però els últims dies he estat la mar de bé (va i ara s'acaba!). M'agrada fer d'alumna (quan el professor és bo ;), esquiar amb gent que tingui més o menys el mateix nivell que jo, intentar millorar...  La veritat és que molt bé, l'any que ve a repetir!

Preparacions per fer una foto general (faltaven almenys 2 grups)
El monitor ;)
El grup dels més veteranos

I penso que no sóc la única. Ahir vam fer la cursa social (vaig caure i vaig quedar la última de la categoria màsters dones 40 plus), hi havia 160 dorsals (tot i que a l'hora de la veritat en van fallar uns quants) i a la nit el sopar (quasi bé 200 vam ser!). Tot un èxit tenint en compte que és el primer any d'esquí a l'AEP. La gent, en general, està molt contenta de com ha anat tot. La majoria d'entrenadors han treballat molt bé i els nens, i els no tant nens molt motivats.

Felicitats a la Laura i la junta en general i moltes gràcies!

2 comentaris:

skaps ha dit...

Tant el sopar d'ahir per la nit com el curset en general han estat molt bé!! Gràcies per la part que et toca! ;)

OLGA ha dit...

de res, però jo no he fet gran cosa!!