9.3.10

L'endemà

Per la finestra veig neu, però no massa. Aquesta nit ha fet vent, i suposo que fogony, perquè estem a 2 graus positius i he sentit que a La Seu estan a -7. Hi ha més neu a la banda solana dels llosats que a la nord. Els carrers estan nets. Anem al revés de tothom!!!

Però el que compte és que al resta de Catalunya estan de ressaca!!! Una nevada extraordinària!!! I quin caos!!! i a tots nivells!!! Transports públics, carreteres, carrers, serveis... I em sembla molt bé... Vull dir que entenc que hi hagi aquest caos quan passen coses a les que no s'hi està acostumat ni preparat. Però cal que totes les emissores de radio parlin d'això contínuament? Cal que a la televisió es parli de tot això sense parar?

El que encara no entenc és perquè ahir tv3 va emetre el programa especial del 3cat24 i va deixar de passar les series habituals de la tarda... El canal d'informació és el 3cat24!!! perquè emetre-ho per dos llocs diferents? La única explicació que hi trobo és que el 3cat24 no es veu per l'analògica... però la TDT figura que arriba a tot arreu, ja, no??? I posaria la mà al foc que als llocs on no arriba són els que estan més preparats per afrontar aquestes situacions...

1 comentari:

Alfons Expósito ha dit...

Molt bona la última frase! També tinc aquesta sensació.

Els que ho vam viure a Barcelona entenem el perquè d'aquest desplegament mediàtic. Encara que en aquesta ocasió renegui de la meva condició de pixapins, he d'admetre que l'espectacle a l'àrea metropolitana va ser dantesc, no per la neu (que tampoc va ser per tant, homeeee...) sinó per la falta de costum i l'excés de confiança. Vaig sortir a fer algunes fotos amb el cotxe, intentant esquivar per pista els controls que no deixaven passar cap a Collserola, i em va costar més de mitja hora avançar 4 carrers per sortir del nucli urbà de Sant Feliu.

Cotxes abandonats pel mig del carrer, cares de babau amb les cadenes a la mà, gent amb 4x4 pensant "aquest cotxe passa per tot arreu" i xocant amb el primer que tenien al davant...

Realment vaig sentir molta vergonya aliena, i vaig pensar que millor que tv3 els tingués a tots entretinguts al davant de la tele per a que no prenguessin mal.