20.7.09

Descens popular

Aquest any el descens popular ha sortit de l'"embarcadero" de Llavorsí.
Resum del descens d'avui: molta gent i accidentat.
Molta gent i de totes les edats i amb tot tipus de piragua (rodeo, k1 de fibra i de plàstic, canoa oberta, C2, canoa..) Fent el seguiment anavem l'Aleix amb la furgo i el remolc de l'AEP, jo amb la furgo nova, l'ambulància amb tres persones de la Creu Roja, i alguns pares amb els seus cotxes.
Els problemes han començat al 4 llarg. La C2 ha encorbatat (la piragua queda trabada en una pedra i la corrent la pressiona contra aquesta, segons com és molt difícil treure-la) i la noia que anava ha quedat atrapada entre la piragua i la pedra. Han tingut de serrar la piragua per treure-la... La noia ha tingut d'anar a Tremp a fer-se una placa.

A l'Illa ha abandonat un nen i mentre pujava, han volcat dos nenes més. Una amb un trau al cap i l'altre ha perdut tot el material (caiac, pala, casc, sabates...). La Creu Roja ha assistit la nena, i a la mare, que ha tingut un baixón... A l'Illa mateix han abandonat uns quants nens més...
D'allí a baix tot bé. La presa, evidentment, s'ha passat porteant...

Finalment hem dinat al camping, i au, aquest vespre partits de Kayak Polo a l'Escola i demà, Copa d'Espanya de Rafting i Open nocturns, i com no, l'arrossada popular.