29.5.09

Cal?

Sort que hi ha un percentatge important de dones al món, perquè sinó tot faria pudor a pixats!

Aquests últims mesos, amb les obres aquí al davant, he vist tios pixant contínuament. Als balcons, a les terrasses d'abaix, a les rodes dels camions o de les màquines, a les rajoles... A tot arreu, tu! Quan compres un pis nou (no ho sé perquè no ho he fet mai) quina olor deu fer?

Em té al·lucinada això de la pixera i els homes. D'acord que la tenen molt a mà i pixar per ells és fàcil, però cal fer com els gossos? Potser que n'hi hagi algun que tingui problemes físics però no tots ni a totes les edats! Perquè no nomès és a l'obra, eh! Recordo a les baixades de rafting sempre hi havia el que anava a pixar, quan volàvem en parapent tots pixaven abans de tirar-se, a vegades esquiant han de parar per pixar a qualsevol vora de la pista o abet... Què si els nervis, que si l'adrenalina, que si el fred...

No tinc foto dels paletes pixant però la penso fer abans de que acabin del tot les obres.

Ja dic jo que menys mal que hi ha moltes dones al món ;)

4 comentaris:

La lectora corrent ha dit...

Fa molts anys, quan estàvem buscant pis (al final vàrem venir al que vivim ara), vaig veure'n un que l'obra feia pudor de pixat. No sé si tots els paletes pixaven en el mateix racó, però vaig pensar que potser aquella pudor no desapareixeria mai.

Una de les causes que molts homes vagin tan sovint a pixar és la cervesa. Els homes són més cervesers que les dones i la cervesa és un diurètic. I ves a saber, potser tenen la bufeta més petita. I és cert que n'hi ha molts que qualsevol lloc els va bé per buidar-la.

Casa Massa ha dit...

També diuen que tenen la bufeta més petita, no sé si és veritat. El que sí tenen segur és molta més cara i més facilitat que nosaltres....!
Un dia vaig haver de sortir a la finestra i dir-li a un que no tornés a pixar allí a la plaça, que tenia tota la muntanya per ell si li apretava tant! Parlo d'Estac, un poblet de setze habitants, ja us podeu imaginar...es pensava que estava sol suposo.

Anònim ha dit...

Em sembla que els comentaris us perden. Primer de tot m'agradaria aclarir que si molts paletes es veuen obligats a això és perquè els seus caps no els hi posen els serveis els quals estan obligats a subministrar, juntament amb tot el material de prevenció de riscos laborals. I això de les discusions sobre les bufetes, no sou vosaltres qui porteu als vostres "macos" nadons quan tenen pipi (siguin mascles o femelles) a pixar al costat de les rodes del cotxe o a meitat del riuet? (segur que vosaltres no ho heu fet ni ho heu vist mai ja que només veieu el que us interessa).

Aquests comentaris i articles pseudofeministes fan riure, i l'únic que poden provocar és un rebuig...sempre diàleg, mai heu de generalitzar perquè hi ha homes i homes, i dones i dones.

OLGA ha dit...

Ostres Anònim, si que t'ha afectat! Tranquil que aquí de pseudofeminisme res de res, ni de feminisme tampoc. Només és un comentari.

I una cosa els nens petits se'ls fa fer pipi a on calgui per qüestions obvies, i els ho fan fer tant les mares com els pares. Però no té res a veure amb el comentari.

Arran d'aquesta entrada m'han dit que em passaran un estudi antropològic sobre aquest tema precisament. Quan me l'hagin passat ja ho posaré. Pot ser interessant!