25.1.09

Conseqüències

Aquests dies ha fet molt vent, i en alguns llocs a provocat desastres impressionants, com la mort d'aquests nens de Sant Boi.
Aquí a Sort no n'ha fet pràcticament gens. Només ahir al vespre, i durant molt poca estona. Però va ser fort, i avui me n'he adonat de que va arrancar el "barret" de una de les ximenees del bloc de davant de casa, que encara està en construcció. Sort d'haver-hi les dues llucanes.
Demà al matí el primer que faré serà dir-ho als paletes, perquè dubto que se'n donguin compte.

1 comentari:

Alfons Expósito ha dit...

La veritat és que al Baix Llobregat les conseqüències han estat devastadores. El més greu, per suposat, els danys personals irreparables de Sant Boi. Els que estàvem a casa durant les hores de més vent no ens explicàvem com podien haver nens fent esport, quan des de la finestra vèiem volar tanques publicitàries, arbres centenaris, motos, antenes...

Però no només ha estat això: han desaparegut boscos sencers en poques hores, han caigut murs sobre cotxes i arbres sobre cases (les assegurances no es fan càrrec, per l'excepcionalitat del vent). Aquí podeu veure algunes imatges de com han quedat algunes zones de Sant Feliu.



I és que definitivament, els "camacos" no estem preparats per aquestes condicions meteorològiques.