7.12.08

1r dia d'esquí

A les 8.30 hem pujat cap a Port-Ainé. Hem fet els forfaits de temporada (ens ho han fet prou ràpid, tenint en compte que ahir la gent va fer cues de 2 hores), hem esmorzat i hem pujat cap al Pic de l'Orri. No feva fred (no m'ha calgut engegar la calefacció dels guants), no hi havia pràcticament ningú, la neu estava boníssima, i el paissatge, impressionant. Me n'he empenedit de no haver agafat la màquina de fer fotos.

Però a quarts de 12 la cosa s'ha complicat. S'ha espatllat la cadira de 6. Ha començat a haver-hi cues i molta gent per tot arreu. Hem decidit marxar, i per baixar hem tingut problemes. La gent ha aparcat on li ha semblat i on ha pogut. La cua del parking de l'hotel arribava molt abaix, i evidentment, nomès passava un cotxe. El parking d'abaix també estava a tope, però no hi havia cotxes cap abaix. Cal que mirin això dels parkings i l'estat de la carretera.

En arribar a Sort també hem tingut problemes per passar amb el cotxe. A la cua de la loteria se li ha ocorregut posar-se al mig de la carretera avui!

Sort que finalment hem tingut taula a la terrassa del Coyote, i hem fet un vermutillo-dinar, amb solet i molt bona temperatura.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin dia tan bonic. I quina sort !

Anònim ha dit...

Calefacció als guants??

OLGA ha dit...

Si, si, ho has llegit bé, calefacció als guants. Pateixo molt de fred a les mans i als peus.
Tinc uns guants amb calefacció que fan que ho soporti millor. Porten unes bateries que duren una bona estona.

Fonda Farré ha dit...

lo que no s'inventen, estan a punt de treureu al mercat aguetos xinos jajjaaja. Anveja me fots cabrona jajajajajaa, ara que ja arribaran les vacanjes ja, i t'aseguro que aguet any, feré el record de esquiades.
Que consti, que l'any passat i vai anar..................................................... ah si 1 vegada jajajjaja

Associació de Les Dones de la Vall de Boí ha dit...

Mi semble que tamé me'n compraré uns.
Marta

OLGA ha dit...

Aquests guants fa molts anys que els tinc... Treballava a Port-Ainé... Imagina't si en fa d'anys. Van venir d'Austria penso, i eren caríssims. Mai he sabut el preu. L'Aleix no me l'ha volgut dir mai, però segur que eren caríssims!

Ja farem alguna baixadeta...

Anònim ha dit...

Hola Olga,´

ets l'enveja dels teus lectors amb els guants calents.

Jo també em vaig trobar problemes d'acces a Port Aine. Ho tenen que solucionar perquè els que no som habituals de Port Aine entre accessos i averia a la cadira se'n van portar una imatge de cal deu. I jo diria que és ben fàcil. Al parking de l'hotel no tindrien que arribar cotxes sense esquis. La propia estació ho pateix amb colapses i amb menys recaudació. Si els NO esquiadors no pujen a dalt, si volen trepitjar neu, no tenen més remei que comprar el forfait de passeig i això son calers. Això es pot solucionar amb un paio que aturi els passeiants i filtri els cotxes amb esquis. I si no, com ho feien a Llessui i a Port Ainé antigament: tractor guagua per recollir i portar als esquiadors als cotxes que esten lluny. Lo de la cadira de l'orri pot passar. Una averia que es solventar cap a les 15.30