12.11.08

Debut de Lo Rebui

La Pepa era la pastoreta del rebui de casa seua. Ella es cuidava de les ovelles que no podien sortir a pasturar lluny: les petites, les que acabaven de parir, les que estaven malaltes o tenien algun problema...
El rebui, aquest és el nom que vaig triar per l'equip de futbol sala que hem format per jugar a la lliga comarcal. És un equip mixte (penso que som meitat i meitat) i no crec que triomfem massa... Però com diuen l'important és participar i jugar per passar el rato...

Avui ens estrenem.

4 comentaris:

un cargol com qualsevol ha dit...

Bones! Per casualitat, tot fent tombs pel món dels blogs, m'he trobat aquest, i el trobo molt interessant! De debó, moltes felicitats! I he trobat molt curiós que el teu fill també en tingués un! Si es pot saber,...de que és la teva parada?

Anònim ha dit...

Aaaaaai! Que et tornaràs a fer mal! :(

OLGA ha dit...

ard, la meua parada? Et refereixes a la fira de tardor, no? Era la del Telecentre del Pallars Sobirà, dins de la del Consell Comarcal. Treballo de dinamitzadora d'aquest Telecentre des de 2004.

OLGA ha dit...

Sr Skaps! no cridis el mal temps!!! Porto jugant a futbol tots els anys que tinc i només he tingut 3 lesions fent aquest esport: una luxació de maxilar, un tallet a la cella, i el radi l'any passat. Mai tant!!!

A més, mira, la meua mare es va trencar el radi fent un café en un bar, o sigui que....