10.9.08

Semblances

Ahir parlant amb el Julien va dir-me que aquí a Soustons passa una mica com al Pallars. Els nens, tot i tenir el mar a no res, no practiquen surf i ni tan sols van a la platja molts d'ells. Els esports que fan la majoria són, els nens, rugby i futbol, i les nenes, bàsquet. També coincideix que molts pares no coneixen prou el medi, i que sovint tenen por.

Avui, com he dit a l'entrada anterior, he anat portar l'Ian al metge. He anat a una consulta privada on visiten 3 doctors. No sé si hi ha CAP aquí, però he deduït que no. Se l'han mirat per sobre i m'ha dit que pensava que era algo muscular, que no hi havia res trencat. Al dir-li per fer-li una radriografia per si les mosques, m'ha fet un paper per una radio i una eco, però cal anar a Haperton. No sé ben bé a quan estar però una mica lluny.
M'ha fet pagar la consulta i lo de la farmàcia. Ah, que per cert, una de les coses que li ha rec eptat és una vena. Evidentment li he tingut de posar jo, desprès quan ja erem al camping.
Ara a la tarda he d'anar al centre nautic a fer el parte d'accident.

2 comentaris:

Joan de Peiroton ha dit...

No ho he ben comprés, això de Soston (s'escriu així en gascó) i de Pallars... Hi teniu la mar a prop, al Pallars? Deu ser una consequència del rescalfament global!!!!:D
En tot cas, m'agrada molt llegir aquest blog!!!

OLGA ha dit...

Je, je, això és el que voldrien els meus fills, tenir el mar aquí, amb grans onades per fer surf. Però no!
Les semblances eren en la qüestió de que els nens de la zona no practiquen els esports de la zona, i en la manca d'infraestructures mèdiques en zones de risc.