31.8.08

Més premsa: autobombo

El dimarts passat vaig acompanyar els meus pares al poli a veure un concert que organitzava La Mañana. A mi no em va agradar massa, tot i que segur que tocàven i cantaven molt bé. Però la veritat, prefereixo altres coses.
Bé el cas és que l'endemà, a última hora, ens van dir que les meus pares sortien en una de les fotos que havíen publicat. Com que el meu pare anava amb la cadira, es van assentar a primera fila, al lloc que hi ha reservat pels minusvàlids, just al costat de les "autoritats".
Ens vam llegir l'article aquest, i d'altres que han anat sortint, i em va fer gràcia l'autobombo que es fa el diari. Deia que havia sigut un gran éxit de públic, quan el pati de butaques estava més aviat buit.
No sé si és que a els altres llocs encara hi va menys gent, o és que exageren expressament. Clar que veient que diuen que Colom va parlar, quan només va parlar l'Agustí, em decanto més per la segona...
Penso que la premsa s'hauria d'ajustar més a la realitat.

5 comentaris:

DIMONIVERMELL ha dit...

Es brutal, jjajajja, com tots els mitjans de comunicació, escombren capa casa. Te u dic per experiència propia, jjajaja. (LA XICOIA), ja saps del que va!!!!

Ara lo que me fot mes gràcie e lo "del pavellón lleno" jajaja, que es pensen que natri no tenim ulls o que, jajjaja, deu nostre senyor baixa i ficamos ulleres de boix, que si no i veurem massa, jajjaja, bueno, com tots els diaris i mitjans de comunicació, quan ells produisen una notica, natri no contem per res, i al cap i a la fí, acabe sempre sent un èxit.

Bravo per LA MANYANA, fan les coses com ells creuen que les han de fotre.

I natri, la resta dels mortals, per poqueta cosa servim.

Bueno, ens veiem Olga i crec que tai de felicitar per algo, però ja teu diré de més aprop.

"Alguns bonyecs marxen al cap de pocs mesos, altres duren tota la vida"

OLGA ha dit...

Felicita'm?
Prenyada no estic, eh!!! :)

DIMONIVERMELL ha dit...

tens raó, tu no nastas pas, pero algu del teu costat pode si, o maquivoco??

OLGA ha dit...

Je, je, si, seré tieta... serà una altra nena? així estarem compensats...

Unknown ha dit...

Bones
Davant de les últimes accions d'Albert Rivera (c's) us proposo que el dia 11 de Setembre en els nostres blogs pengem l'Estelada. Una campanya que he començat sola i que necessita de tots. En el fons són les nostres cases virtuals. Passa'l . Aquí us podeu baixar l'Estelada www.marroca.blogspot.com
Salut