26.8.07

Ara si, ja hem tornat

Avui ens hem aixecat a les 4:30 am, desprès de dormir al Sokos Helsinki, just a sobre d'un bar musical. Això vol dir que des de que vaig tancar el llum fins que m'he aixeca't he anat sentit el bumba bumba i veient llumetes tota la nit. Imagineu-vos el que he descansat!!!

El vol ha anat bé, tret d'un petit ensurt a l'aterrament. Quan a les pantalles de l'Airbus en el que anàvem ja es veia la pista d'aterratje enfilada, bum... l'avió es posa a acelerar com una bèstia i ens tornem a enlairar!! No sabem què ha passat i ningú ha gosat a dir res. El capità ens ha dit en suomi i en anglès que ho tornaríem a provar al cap de cinc minuts, però que jo sàpiga no ha donat cap explicació.

El segon intent ha sortit bé.

I quina calor que fa aquí!!! Nosaltres que veníem amb els pantalons llargs (més que res pels mosquits) i el jersei a la cintura... A les 5 del matí feva falta.

Hem mirat el temps, i ara resulta que només ha de fer bo un parell de dies! Això vol dir que no anirem a acampar. Baixarem a la platja mentre faci bo, però mantenim el camp base a Santa Perpètua.