4.9.06

Dues notícies que m'han cridat l'atenció

Avui no he tingut massa temps per escoltar la radio ni mirar la tele. En total potser ho he fet 20 minuts en tot el dia, però hi ha dues notícies que m'han cridat l'atenció.

La primera, el Xavi, que se'n va a l'espai! El tio és un cas! I com li agrada el markèting! Segur que té ganes de passejar-se per l'espai, però més ganes té de muntar tota la parafernàlia d'abans i la de desprès! Diu que portarà un autobús per diverses ciutats, escoltat de motos xoper i recollirà els dessitjos de la gent que vulgui per emportar-se'ls. Desprès segur que en fa complir algún. I així se'n parlarà un temps més... Ja me'n pensaré algún a veure si tria el nostre ;) Potser demanaré que enderroquin l'edifici actual del Consell Comarcal i la futura biblioteca, i que tornin a construir casetes baixetes amb parets de pedra i llosat de debó.

La segona, la mort del Caçador de Cocodrils. Els meus fills, que encara no ho deuen saber es posaran tristos. Els hi agradava molt. S'arriscava molt i mira. Sap greu per la dona i els fills.