19.1.07

Eureka

Avui he descobert una revista gratuïta de divulgació científica i humanística que es diu Eureka. El seu objectiu es divulgar la ciència entre l'alumnat de secundària i batxillerat.

A la revista que ho he vist, diu que es distribueix gratuïtament a centres de secndària i batxillerat de Catalunya. No sé si a l'IES de Sort la reben... També he vist que ens hi podem subscriure particularment, pagant 18 Euros anuals (10 exemplars).

M'he mirat la pàgina web i fa molt bona pinta. Segur que els meus fills se la miraran més d'una vegada. M'agradaria veure-la en paper també.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A la Biblioteca tenim la Muy Junior, no sé si la coneixes... En prendré nota d'aquesta altra per quan hagi de fer el llistat de revistes 2008, però no sé si me'n recordaré... encara queda temps!!! :)

Anònim ha dit...

Hola:

Arrel del meu baptisme a la perrockia he arribat aquí perquè el Jordi es va mostrar una mica interessat en en Linux i al veure el teu enllaç a ubuntu, he començat a indagar. He continuat meravellat per les teves fotos. Precioses!
La revista existeix, jo vaig fer unes indagacions per regalar-li al meu nebot. Em va costar perquè acabaven de tancar unes oficines i es plantejaven deixar de fer-la.
Potser han canviat les coses ara, però només vaig poder trobar-los a la facultat de Biologia de la UB. Es fàcil trobar aquest telf i allí preguntes pel grup que fa la revista (no recordo el nom)

Toni