4.8.11

Platjeta...


Ahir a la tarda vàrem a arribar al primer destí de platja. Vam buscar un càmping prop del mar i la veritat és que el vam encertar prou. No està a peu de platja, però si al costat de l'aigua. Entre l'aigua i nosaltres hi ha un penyassegat considerable i un camp on hi ha vaques.

La nit no ha sigut massa tranquil·la. Ahir a la tarda, abans de sopar es va posar a ploure, i poc a poc, a mesura que la nit entrava s'ha anat animant. Total que la nostra tenda, que ja deu tenir uns 17 anys, ha deixat entrar una miqueta d'aigua a les habitacions. Solució, desmuntar les habitacions on dormiem i despenjar la dels trastes. Desprès tot ha transcorregut sense incidències. Això si, avui hem plantat la tenda xica dins la gran per si les mosques ;)

Aquí al costat hi ha una platja petita, que quan hi ha la marea baixa hi ha molta sorra, però res d'onades. I és clar no és apte per l'Ian. Total que ens hem arribat a la pròxima platja, i aquesta si que estava bé. Molt ample, i algunes onades (res de l'altre món, però per passar l'estona bé).

Suposo que ens quedarem uns dies per la costa....








1 comentari:

Pakiba ha dit...

Jo he anat moltisim de camping i ens hu passaban molt bé, desitjo que disfruteis i tingueu bones vacances.