15.8.11

Futuroscope

A l'anar vam parar a dormir a Orléans, al baixar ho hem fet amb més calma i hem fet 3 nits a França: 1 abans de Paris i 2 a Poitiers, evidentment en hotels de la cadena Premiere Classe.

Lo de Poitiers fet expresament i gràcies a que les previsions del temps eren bones per just aquell dia. La intenció era passar tot un dia al Futuroscope.

És la tercera vegada que hi vaig i segueixo pensant que és un parc que val la pena visitar quan ja s'està una mica crescudet (a partir de 10 anys per exemple o millor dit de 140 cm). Algunes de les pel·lícules-atraccions són les mateixes que les que vaig veure la primera vegada, i no em fa res repetir, d'altres són noves i algunes de molt bones: La del Petit Princep i la de l'Arthur, les més bones en diferència. El més fluixet l'espectacle de màgia.

Abans d'entrar a les sales de cada una de les "atraccions" hi ha una sal·la d'espera amb una sèrie d'instal·lacions que t'expliquen o bé la tecnologia que es fa servir o bé amb informació sobre el tema que toca. Normalment tot bastant interessant. Les cues es fan distretes i fins i tot interessants!


Abans d'entrar als Chocs cosmiques
 L'espectacle de la nit està molt bé. Projecció de laser i vídeo en unes cortines d'aigua, amb música, llum i foc.

Esperant que comencés

Les projeccions

Marxant cap a l'hotel ja...