6.8.11

Caseta nova


Les dues últimes nits han estat dolentes. I la última, concretament, més! Ha fet molt vent, i la tenda gran feia molt soroll. Suposo que al no haver-hi les habitacions muntades encara n'ha fet més. La qüestió és que no he pogut dormir en tota la nit com aquell qui diu, i si ho he fet alguna estona, ha sigut pq m'he tapat les orelles. Mira que els primers dies d'estar al càmping de Nottingham vaig tenir a les mans uns taps per les orelles, però no els vam comprar.

Total, que avui al aixecar-nos, hem desmuntat les tendes, amb l'intenció de comprar-ne una de nova, pq penso que ja està bé! Ha fet servei durant 17 anys, una de les cremalleres de la porta ja no funcionava, l'altre fallava més que una escopeta de balins, les habitacions es mullen segons com plou, a més a més són estretes, i un dels dos ha de dormir amb la roba de l'habitació a la cara....

Hem anat a la població més gran que hi ha a la vora, i si, n'hem trobat una. És de 4. De fora sembla petita, però a dins és un palauet! Ens ha costat una mica de muntar, però ara ja està... Esperem que a la propera ja sigui un plis. Estem a la platja de surf, en un càmping de surferos, bodyboarderos i algun kayakero. En un principi serà per 3 nits, però a veure... De moment avui ha fet un dia de conya, sol i bona temperatura. Tot i que a la tarda s'ha tapat una mica...

En aquest càmping es paga per persona, 5 lliures per nit, i la dutxa d'aigua calenta val 50 peniques. A l'entrada han posat el rètol de “site full” i la veritat és que nosaltres flipem. Jo hi posaria 10 tendes més sense problemes. Les normes són que no pots acampar a menys de 3 metres del veí, o 6 si els veïns són un grup de tendes.

Aquí al càmping no hi ha wifi, o sigui qeu demà n'hem de trobar de free! No potser pagar les barbaritats dels últims dies! Demà a la recerca d'una Library o, en una última instància, d'un Mc Donalds, pq és clar, ara hi caic que deu ser cap de setmana!